Από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" στο λιμάνι του Πειραιά

Από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος παίρνετε το μετρό, κατεβαίνετε στον σταθμό Μοναστηράκι και παίρνετε τον Ηλεκτρικό. Ο Πειραιάς είναι ο τελευταίος σταθμός της πράσινης γραμμής (Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος). Διαφορετικά από το Ελευθέριος Βενιζέλος μπορείτε να πάρετε και τον προαστιακό σιδηρόδρομο και να κατεβείτε απ' ευθείας στον σταθμό του Πειραιά.

Από το λιμάνι του Πειραιά

Από τον Πειραιά, μπορείτε να φθάσετε στον Πόρο:

Α) Είτε με ταχύπλοο σκάφος (flying dolphin) σε 60 λεπτά.
Β) Είτε με ferry boat περίπου σε 2 ώρες και 30 λεπτά.

Από τα ΚΤΕΛ Πελοποννήσου

Με τα ΚΤΕΛ οδικώς, καθημερινά, από το σταθμό Πελοποννήσου (210-5124910-11-12) περίπου σε 2 ώρες και 30 λεπτά διαμέσου της Κορίνθου και της Επιδαύρου.

Για να πληροφορηθείτε τις αναχωρήσεις πλοίων από το λιμάνι του Πόρου μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το FAMILY TOURS τηλ. 22980 - 23743, 22549, 26329.

Οδικώς με το αυτοκίνητό σας

Αν έχετε δικό σας αυτοκίνητο ή έχετε νοικιάσει κάποιο, μπορείτε να έρθετε εύκολα από την Αθήνα σε 2 περίπου ώρες και 15 λεπτά.

Ακολουθώντας την Αττική Οδό και εν συνεχεία την Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, μετά τον Ισθμό, κάνετε αριστερά προς την Επίδαυρο (Κόρινθος Έξοδος Β' - Επίδαυρος).

Οδηγείτε για 30 περίπου λεπτά και φθάνετε στη διασταύρωση για την Επίδαυρο. Λίγο πριν θα δείτε πινακίδες προς Πόρο ή Σπέτσες. Στη διασταύρωση θα στρίψετε δεξιά και αμέσως κάτω από την γέφυρα αριστερά.

Στη συνέχεια ακολουθείτε τον καινούργιο δρόμο, προσέχοντας να δείτε την πινακίδα προς Πόρο. Στο σημείο αυτό θα κάνετε λοξώς αριστερά για τον Πόρο και θα φθάσετε από τον παραλιακό δρόμο σε 30 περίπου λεπτά στο Γαλατά, από όπου και παίρνετε το μικρό φέρι για τον Πόρο.

Οι αναχωρήσεις των μικρών φέρι είναι κάθε 30 λεπτά και η τιμή του εισιτηρίου είναι περίπου 4€ μαζί με τον οδηγό. Ο δρόμος είναι προέκταση της Εθνικής οδού, αρκετά καλός και για τη συνολική διαδρομή με μία μέση ταχύτητα, χρειαζόμαστε περίπου 2 ώρες και 15 λεπτά.

Στο Γαλατά υπάρχει ένα μεγάλο δημοτικό ανοιχτό parking (δωρεάν) για να αφήσετε το αυτοκίνητό σας, στην περίπτωση που θελήσετε και να περάσετε απέναντι στον Πόρο με τις βάρκες σε 5 λεπτά. Τιμή Εισιτηρίου περίπου 80 λεπτά το άτομο.