Το πιο σημαντικό ίσως πλεονέκτημα του Ξενοδοχείου μας είναι η ξεχωριστή θέση στην οποία βρίσκεται, με θαυμάσια θέα στο γραφικό λιμάνι με τις βαρκούλες και στην απέναντι παραλία του Γαλατά.

Πολύ κοντά στο ξενοδοχείο, κατά μήκος του παραλιακού δρόμου, αλλά και ανάμεσα στα γραφικά σοκάκια του Πόρου, βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής διάσπαρτα πολλά ταβερνάκια, μεζεδοπωλεία, καφέ και μπαρ, όπου μπορείτε να φάτε ψητό χταποδάκι ή να απολαύσετε τον καφέ και το ποτό σας.

Επίσης το Ξενοδοχείο βρίσκεται μπροστά στην αφετηρία των λεωφορείων, των ταξί και από τις βάρκες. Έτσι μπορείτε να οργανώσετε εύκολα τις μετακινήσεις σας και τις ημερήσιες εκδρομές, προκειμένου να χαρείτε όλες τις καταγάλανες παραλίες του νησιού και τις πανέμορφες ιστορικές τοποθεσίες του.

Τέλος, πολύ κοντά στο ξενοδοχείο υπάρχουν τα περίπτερα του Πόρου, minimarket, η ιχθυαγορά, η κρεαταγορά, πρατήριο άρτου, μανάβικο και ακριβώς δίπλα του το ζαχαροπλαστείο "Γλύκισμα". Επίσης κοντά στο ξενοδοχείο θα βρείτε το Αρχαιολογικό μουσείο, το εκθεσιακό κέντρο, την "παγωτομάνια", το βιβλιοπωλείο και πρατήριο τύπου του Πόρου, τον καλοκαιρινό κινηματογράφο "Διάνα", τα δύο supermarket της παραλίας και πολλά μικρομάγαζα λαϊκής τέχνης και όχι μόνο.

Δίπλα στον κινηματογράφο "Διάνα" θα βρείτε κατάστημα για να ενοικιάσετε ποδήλατα ή μοτοποδήλατα, προκειμένου να μετακινήστε ή ακόμη, αν θέλετε, να εξερευνήσετε το καταπράσινο νησί μας.

Το "HOTEL 7 BROTHERS" είναι εξαιρετικό ξενοδοχείο, στην ιδανικότερη θέση, για μια ξεχωριστή διαμονή στο καταπράσινο, κοσμοπολίτικο νησί του Πόρου.